RólunkAz Újpesti Kakukk


Az 1900-as évek elején megnyitott Kakukk Vendéglő már jóval a rendszerváltás előtt is virágkorát élte. Hangulatos, igazi békebeli gebines vendéglőként szolgált az újpesti kertváros lakóinak nagy örömére. Kerthelyisége a meleg nyári hónapokban rendkívül népszerű volt a környékbeliek körében. A 90-es években a melegkonyha jó pár évig nem üzemelt, inkább presszó-söröző jelleggel működött, míg az ezredforduló környékén ismét fantáziát látott valaki a hely felélesztésében, és visszaállította kisvendéglői múltját. A mostani tulajdonosok is arra törekszenek, hogy családi vállalkozásként a méltán közkedvelt Vendéglő továbbra is hű maradhasson több, mint száz éves hagyományaihoz és vendéglátó múltjához.

Ételválasztékunkkal igyekszünk a klasszikus magyaros ételek és a modernebb, nemzetközi fogások kedvelőinek ízlését is maradéktalanul kielégíteni. Állandó étlapunk mellett van aktuális ajánlatunk is, mely pár hetente változik, a szezonális lehetőségeket is figyelembe véve. Italválasztékunk minden tekintetben igazodik a Kakukk Vendéglő hagyományaihoz és korunk modernebb elvárásaihoz: minőségi borokkal, csapolt sörökkel, igazi magyar pálinka-különlegességekkel (Madarasi Pálinkák) és minőségi szeszes italok széles választékával várjuk vendégeinket. Látogasson el vendéglőnkbe, nem fogja megbánni! Szeretettel várjuk, hogy próbára tegye ételeinket, italainkat és nem utolsó sorban csapatunkat!


Rendezvények

Esküvői, családi, céges rendezvények lebonyolítását vállaljuk, akár külső helyszínen is. Az étterem 60 fő befogadására alkalmas, a kerthelyiség illetve télen a különterem 40 fő számára nyújt kellemes rendezvény helyszínt. Legyen a vendégünk!